Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
kasia Basia sand vinik lukasz w (2748 niezalogowanych)
31 Postów
Rafał Mroczkowski
(rafalsnk)
Nowicjusz
No, krytykuje. Bo gdyby dom był posprzątany, to bym nie krytykował że jest bajzel, natomisat wchodze, zaglądam do każdego z pokoi i widzę syf to krytykuje. Ja od zadymy ? Jeśli wchodzę w środek zadymy to chcąc niechcąc biorę w niej udział. Jestem użytkownikiem wielu innych for i nie nie ma tam "zadymy" sam też jej nie robię. Sory stary ale sam przyznasz że syf ? każdy pisze co mu sie podoba i gdzie mu się podoba. Nie takich zasadach działają fora.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Rafał Mroczkowski
(rafalsnk)
Nowicjusz
jasta102 napisał:
rafalsnk napisał:
Forum rządzi się swoimi prawami jak "off toppowanie", Tutaj te zasady w ogóle nie są przestrzegane właśnie przez w/w typów. No nic, i tak jestem pewnie z mniejszości i pewnie dostanę pewni zaraz parę wyzwisk, lub kolejny niezrozumiały wywód smajkiego. Moderator tego forum nie zaglądał tu od lutego. Gdybym ja nim był lub ktoś rozsądny tego by nie było. Dawno nie widziałem tak rozwalonego forum, właśnie przez ludzi pokroju smajkiego, takie trolle nie mają miejsca, na zdecydowanej większości for. No ale nie ma moderatora to wyglada to jak wygląda.
ty czegoś nie rozumiesz ciasny umyśle
inaczej poltunie
to jest neologizm, skrót od polski kołtun, gdybyś nie poniał
właśnie dlatego, że to forum jest jakie jest, to zagląda tu czasami więcej osób niż na kolosy typu interia
wpuszczenie tu takiego moderatora z móżdżkiem jak twój w mig zakończy tą sielankę
najgorzej jak wpadają tu naćpane młode poltuny i próbują zamącić
pamiętaj jak wchodzisz gdzieś do lokalu i klimat ci nie odpowiada to wypier...laj
a nie będziesz próbował zmieniać panujące tu zasady

Tak. Wszedłem tutaj bo tutaj jest zadyma i chciałem się powyzywać . Gwarantuj ci że 95% osób wchodzi tutaj po to żeby dowiedzieć się czegoś o norwegii lub poszukać pracy, a nie dlatego że jest jak jest. Przepraszam ale nie dyskutuje z ludźmi na takim poziomie jak ty. Nie jestem naćpany, młody owszem, w przeciwieństwie do ciebie ponieważ nie znasz podstawowych zasad jakimi rządzi się forum. Sory ale nie odpisuje już na twoje posty. Swój poziom dyskusji pokazałeś wyżej. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów

(Kow@lski)
Nowicjusz
rafalsnk napisał:
No, krytykuje. Bo gdyby dom był posprzątany, to bym nie krytykował że jest bajzel, natomisat wchodze, zaglądam do każdego z pokoi i widzę syf to krytykuje. Ja od zadymy ? Jeśli wchodzę w środek zadymy to chcąc niechcąc biorę w niej udział. Jestem użytkownikiem wielu innych for i nie nie ma tam "zadymy" sam też jej nie robię. Sory stary ale sam przyznasz że syf ? każdy pisze co mu sie podoba i gdzie mu się podoba. Nie takich zasadach działają fora.

O, jaki biedny dzidziuś - nie chciał ale musiał. Daj przykład innym zamiast sie wymądrzać.
Wolność jest dla rozwiniętych, ci pozostali potrzebują policjanta.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
257 Postów
mirek rumianek
(mir_rum)
Stały Bywalec
pewnie inzynier,albo gosc z wyzszych sfer i na dodatek czyscioszek.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Kow@lski napisał:
... ci pozostali potrzebują policjanta.
MĄDRE ...
---
Niemniej i Policjant nieraz ździebko jest Potrzebny , ot choćby ...kierować ruchem .
---
Jednak , jak Ktoś z Moderatora chce za wszelką cenę zrobić BEZWZGLĘDNEGO ŻANDARMA ...!!!.
Jak choćby u Eli , gdzie za słowo >Norek< wylatuje się z Forum ... /Słowo i nazwa własna , zresztą Legalna i Oficjalna i nic nie ujmująca NORGOM , Nordmanom .- używana w Nynorsku /
---
Czy u Ewy , gdzie przez Bezwzględną ...POPRAWNOŚĆ ... !!!- Forum to kuleje .
A Kobiecina Szaleje Jak Może , wstawiając Mnóstwo Własnych Tematów by tylko nie umarło od zapomnienia .
---
Mogę się założyć , że gdyby była taka możliwość ukazać ,KTO NA TYM FORUM JEST Z INNYCH WYMIENIONYCH ...
To bezwzględna Ilość uczestników ...SZALEJĄCYCH TUTAJ WULGARNIE ... POCHODZI WŁAŚNIE Z TAMTYCH ... PORTALI ...
---
A jawnym przykładem jest ...>zyzak< który ...Tam LIŻE DUPĘ ... a Tutak zgrywa Wiraszkę .
---
Ech !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Nasze wzorce odnośnie wychowania, sposobu na życie wynosimy z domu.....prawda?
Naszym domem zaś jest Polska......więc czemu sie dziwisz,a w zasadzie zaprzeczasz sam sobie?
itd itd.....dalej chyba nie ma sensu ciągnąć?
Więc potwierdzasz to co wcześniej powiedziałem..... i tyle.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
tomasz.zyzak.zyskowski napisał:...te pierdolisz. fakt tam tez jestem , i pewnie nie jeden z Was. Tu byłem grzeczny! ale poziom dostosowałem do tego gdzie się znalazłem.rozumujesz to ?
Wiesz co to jest ban w google ? ta domena mojanorwegia.pl powinna być zbanowana i można się o to postarać. Zaczynasz się bać ?
Obiecuję Ci , że ja zrobię portal. a Was podniszczę, Mam w tym doświadczenie i pokazałbym Ci co i komu naumilałem (konkurencji) ale z oczywistych powodów nie moge tego wyjawić.. Jak zrobię to mojanorwegia.pl będzie konkurencją daliście mi odpowiednią motywację :

Kogo ty Straszysz ... Mnie ... Śmieszne... !!!
Ja nie jestem Właścicielem Tego Portalu ...
---
I nie Jestem też Modem , inaczej takie przybłędy jak ty , nie miały by tu racji bytu po trzech postach na twoim poziomie ... .
---
KONKURENCJA ... zrobiona przez takiego nieudacznika jak ty , kreującego się na współczesne Dziecko Ulicy...Blokersa ...! .
Oglądałem tą twoją stronę ... dlatego napisałem na samym początku iż dla Mnie , to jesteś zwykłym Oszustem , podszywającym się pod kogoś całkiem Innego
---
Albo Tamta strona ,to czysta Ściema i Jawna Podróbka ... Jedno z Dwóch .
---
Kto z takim Dorobkiem jaki jest tam reprezentowany , Zniży się do Krawężnika i żebrze na Emigracji o FIZYCZNĄ PRACĘ W czymkolwiek ...
---
Jakim ty możesz być zagrożeniem dla M.N. skoro nawet dla siebie samego nie masz żadnego szacunku .
Ponadto Pamiętaj o jednym ...
Takich jak ty odgrażających się Własnymi Forami na tym Portalu jest pewnie z PIĘCIU , a portali o Norwegi w 2007 roku było co najmniej DZIESIĘĆ... pozostało aktywnych zaledwie CZTERY LUB PIĘĆ ...
---
Próbuj swoich sił a nie odgrażaj się ...
---
To Forum to nie... trzepak... lub piaskownica ... tu gawiedzi i klakierów nie zobaczysz ...
Następny ... NAPOLEON ...
I znowu jakiś cieć , zapomniał zamknąć dobrze drzwi w psychiatryku ...!!!
ECH ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
proponuje ostracyzm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów

(Kow@lski)
Nowicjusz
gabriel napisał:
tomasz.zyzak.zyskowski napisał:..
Kogo ty Straszysz ... Mnie ... Śmieszne... !!!
Ja nie jestem Właścicielem Tego Portalu ...
---
I nie Jestem też Modem , inaczej takie przybłędy jak ty , nie miały by tu racji bytu po trzech postach na twoim poziomie ... .
---
KONKURENCJA ... zrobiona przez takiego nieudacznika jak ty , kreującego się na współczesne Dziecko Ulicy...Blokersa ...! .
Oglądałem tą twoją stronę ... dlatego napisałem na samym początku iż dla Mnie , to jesteś zwykłym Oszustem , podszywającym się pod kogoś całkiem Innego
---
Albo Tamta strona ,to czysta Ściema i Jawna Podróbka ... Jedno z Dwóch .
---
Kto z takim Dorobkiem jaki jest tam reprezentowany , Zniży się do Krawężnika i żebrze na Emigracji o FIZYCZNĄ PRACĘ W czymkolwiek ...
---
Jakim ty możesz być zagrożeniem dla M.N. skoro nawet dla siebie samego nie masz żadnego szacunku .
Ponadto Pamiętaj o jednym ...
Takich jak ty odgrażających się Własnymi Forami na tym Portalu jest pewnie z PIĘCIU , a portali o Norwegi w 2007 roku było co najmniej DZIESIĘĆ... pozostało aktywnych zaledwie CZTERY LUB PIĘĆ ...
---
Próbuj swoich sił a nie odgrażaj się ...
---
To Forum to nie... trzepak... lub piaskownica ... tu gawiedzi i klakierów nie zobaczysz ...
Następny ... NAPOLEON ...
I znowu jakiś cieć , zapomniał zamknąć dobrze drzwi w psychiatryku ...!!!
ECH ...

Sie uśmiałem ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
257 Postów
mirek rumianek
(mir_rum)
Stały Bywalec
ty zyzak koniobijco,tak trzepiesz swego fiuta,ze ci sie juz mozg zlasowal.cieciu pierdolony.bujaj wory.
tak jak wczesniej caly czas cieplym moczem.debilu do potegi entej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok